gigimuschi
Numarul mesajelor : 2 Varsta : 34 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : php fusion Cum vi se PARE serverul : marfa Data de inscriere : 28/04/2009
| Subiect: Site-uri Mar Apr 28, 2009 3:35 am | |
| sal, un site de unde puteti descarca torrente, cele mai noi filme & jocuri fara sa va mai intereseze ratia, www.fusion.dublu.ro , cautam moderatori pentru categorii de download: filme & programe , contact id mihai_perycool. P.S. Ptr. admin, poate facem schimb de banner ;) | |
|
gigimuschi
Numarul mesajelor : 2 Varsta : 34 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : php fusion Cum vi se PARE serverul : marfa Data de inscriere : 28/04/2009
| Subiect: Re: Site-uri Joi Apr 30, 2009 2:00 am | |
| www.Fusion.Dublu.ro cautam uploaderi pentru sectiunile filme si programe, ma puteti contacta la ID mihai_perycool :D va astept :D | |
|
Danutz Server AdminS
Numarul mesajelor : 61 Varsta : 33 Localizare : Pantelimon Joburi/Distractii : liceu/cs 1.6 Cum vi se PARE serverul : F R U M O S Data de inscriere : 17/05/2008
| Subiect: Re: Site-uri Joi Apr 30, 2009 6:57 pm | |
| muschii dak aveam comanda aveai ban ... dar dak death are si eu nu ..ma rog .. | |
|
DeatH_anGeL
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti / Romania Joburi/Distractii : Facultatea..cs`ul...si ascultatul oamenilor INCULTI Cum vi se PARE serverul : Merita toata Increderea Data de inscriere : 24/01/2008
| Subiect: Re: Site-uri Joi Apr 30, 2009 7:16 pm | |
| Danutz...nu vad unde bati....am vb cu Cata si a zis ca e Ok sa posteze...Ce vrei sa fac eu??? Ti se pare ca am OWNER???? Nu eu iau deciziile finale..eu doar ma consult cu cata....Ca si din partea mea avea Ban d mult asa ca.....nu vad unde bati cu acest comentariu inutil daca nu cunosti situatia.. :;):Poate tu luai o decizie de capul tau...dar atata timp cat nu e nici forumul/sv`ul tau sau al meu...nu se iau decizii de capul nostru...;)
| |
|
PiTiC@_ WebMaster
Numarul mesajelor : 186 Varsta : 39 Localizare : Bucuresti / Romania Joburi/Distractii : Cs 1.6 Cum vi se PARE serverul : Buna ;) Data de inscriere : 02/01/2008
| Subiect: Re: Site-uri Joi Apr 30, 2009 7:26 pm | |
| incetati sunteti la sectiunea DICUTII LIBERE poate sa face ce doreste deasta am si facut postul asta cu ideea ca sa nu se mai ascunda lumea aici e o lume FREE asa ca stai linistit DANUT ca DETH mia cerut parerea de 2 sapt daca e sai dea ban sau nu | |
|