n0ThinG
Numarul mesajelor : 2 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Cs , wow , travian Cum vi se PARE serverul : Frumos , dar mai trb lume Data de inscriere : 21/05/2009
| Subiect: Cerere admin Joi Mai 21, 2009 9:03 pm | |
| 1. Nick:n0ThinG 2. Varsta:15 3. Steam:On 4. Timp petrecut p sv / ORE: 2 h , dar pot sta si mai mult 5. Ora si data de azi: 16 : 04 , 21.05.2009 | |
|
saake
Numarul mesajelor : 17 Varsta : 39 Localizare : giurgiu Joburi/Distractii : grafice dtp / bere Cum vi se PARE serverul : f tare Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Cerere admin Sam Mai 23, 2009 4:28 am | |
| contra.... mai joaca si la urma fa cerere ;) | |
|
kanybalu
Numarul mesajelor : 22 Varsta : 41 Localizare : giurgiu Joburi/Distractii : somer/tot ce se poate Cum vi se PARE serverul : offline mereu Data de inscriere : 13/05/2009
| Subiect: Re: Cerere admin Sam Mai 23, 2009 4:30 pm | |
| contra nu prea te-am vazut pe server | |
|
n0ThinG
Numarul mesajelor : 2 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Cs , wow , travian Cum vi se PARE serverul : Frumos , dar mai trb lume Data de inscriere : 21/05/2009
| Subiect: Re: Cerere admin Sam Mai 23, 2009 4:40 pm | |
| kanybalu cum poti sa minti , eu in primu rand sunt pe primul loc in top15 si voi spuneti ca joc mai deloc nu??? | |
|
kanybalu
Numarul mesajelor : 22 Varsta : 41 Localizare : giurgiu Joburi/Distractii : somer/tot ce se poate Cum vi se PARE serverul : offline mereu Data de inscriere : 13/05/2009
| Subiect: Re: Cerere admin Sam Mai 23, 2009 7:49 pm | |
| sincer nu stiu cu ce am mintit.. daca te uiti la timpul petrecut pe server o sa constati ca nu ai jucat asa de mult pe server(5.52hr ) mai joaca... | |
|
DeatH_anGeL
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti / Romania Joburi/Distractii : Facultatea..cs`ul...si ascultatul oamenilor INCULTI Cum vi se PARE serverul : Merita toata Increderea Data de inscriere : 24/01/2008
| Subiect: Re: Cerere admin Sam Mai 23, 2009 9:31 pm | |
| n0ThinG fara suparare...dar cu c a mintit kanybalu cand a zis ca nu prea te-a vazut p sv?? ai 5 ore jucate?? cum vroiai sa t vada mai mult...??? Ti se pare ca ai multe?? Nu conteaza p c loc esti in top...Conteaza orele jucate.."4. Timp petrecut p sv / ORE: 2 h , dar pot sta si mai mult" pai c e asta..am zis ore jucate afisate p gametracker...tu stai cat vrei p sv..cu cat mai mult cu atat mai bine pt tine . Asa ca nu mai face lumea mincinoasa...Ai CONTRA deocamdata de la mine..Revino cu o alta cerere p viitor.Daca mai ai ceva sa-mi zici imi zici p PM.
TOPIC CLOSE
| |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere admin | |
| |
|