[Bot]Angola
Numarul mesajelor : 11 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : cs 1.6 , 9Dragons Cum vi se PARE serverul : marfa Data de inscriere : 24/02/2009
| Subiect: cerere de marire a gradului Sam Mai 30, 2009 11:18 pm | |
| Datorita faptului ca intra destul de multi codati pe server iar eu nu pot decat sa le fac poze si le dau kick ma simt aiurea ca nu le pot da BAN deoarece aceasi codati intra totimpul pe server dar sub alt nume. ...deoarece vine vacanta si o sa-mi petrec destul de mult timp jucand CS pe server din aceasta cauza am facut aceasta marire a gradului! Deocamdata imi petrec in jur de 2 ore pe server! VA MULTUMESC!!! | |
|
DeatH_anGeL
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti / Romania Joburi/Distractii : Facultatea..cs`ul...si ascultatul oamenilor INCULTI Cum vi se PARE serverul : Merita toata Increderea Data de inscriere : 24/01/2008
| Subiect: Re: cerere de marire a gradului Dum Mai 31, 2009 11:02 am | |
| "Nota: Mentionez ca sunt de acord ca nu voi mai posta alta cerere de marire in grad decat dupa 31 de zile."
Asta treb sa mai scrie in prima ta cerere de admin...Fraza p care ai uitat sa o precizezi acolo....Eu sunt PRO pt aceasta marire....dar cu conditia sa intre in vigoare p data d 5 Iunie atunci trecand termenul de 31 d zile de la precedenta cerere...
| |
|
navir Moderator
Numarul mesajelor : 5 Varsta : 35 Localizare : Ploiesti Joburi/Distractii : Internet Marketing Cum vi se PARE serverul : pas Data de inscriere : 22/05/2009
| Subiect: Re: cerere de marire a gradului Dum Mai 31, 2009 12:15 pm | |
| e de treaba, are pro de la mine. | |
|
kanybalu
Numarul mesajelor : 22 Varsta : 41 Localizare : giurgiu Joburi/Distractii : somer/tot ce se poate Cum vi se PARE serverul : offline mereu Data de inscriere : 13/05/2009
| Subiect: Re: cerere de marire a gradului Lun Iun 01, 2009 3:00 pm | |
| pro si de la mine ca merita, este mai mereu pe sv. | |
|
saake
Numarul mesajelor : 17 Varsta : 39 Localizare : giurgiu Joburi/Distractii : grafice dtp / bere Cum vi se PARE serverul : f tare Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: cerere de marire a gradului Mar Iun 02, 2009 5:57 am | |
| | |
|
DeatH_anGeL
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti / Romania Joburi/Distractii : Facultatea..cs`ul...si ascultatul oamenilor INCULTI Cum vi se PARE serverul : Merita toata Increderea Data de inscriere : 24/01/2008
| Subiect: Re: cerere de marire a gradului Mar Iun 02, 2009 6:46 am | |
| Ok....deci Pro toti pt marire..nimeni contra...ti se va mari adminul de pe data d 5 Iunie...Totul depinde d pitica daca va intra p net...Multa bafta...cand o sa iau legatura cu pitic@ vei avea adminul marit...Apreciez 2 lucruri la tine ( 1 singur post facut...bv...si ca ai avut rabdare..e f imp asta...bv...bafta )
TOPIC CLOSE | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cerere de marire a gradului | |
| |
|