Numarul mesajelor : 23 Varsta : 40 Localizare : Ploiesti Joburi/Distractii : Jocurile..... Cum vi se PARE serverul : Foarte bun Data de inscriere : 22/09/2008
Subiect: Va salut Sam Iun 06, 2009 1:55 am
R3!!!!Am si eu 1 intrebare la voi mai mari si mai vechi.....de ce nu mai merg toate comenzile p amx? Nici llama nu mai merge,nici amx_who.....Sau e vreo problema de la mine? Va salut si sa fiti iubiti;)
DeatH_anGeL
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti / Romania Joburi/Distractii : Facultatea..cs`ul...si ascultatul oamenilor INCULTI Cum vi se PARE serverul : Merita toata Increderea Data de inscriere : 24/01/2008
Subiect: Re: Va salut Sam Iun 06, 2009 2:02 am
Tzapule ti se duce naibii d tot calc . amx_who mergea...cand am verificat eu ...amx_llama nu merge .....dar incearca amx_gag...una din ele merge...iar d ieri nu stiu..poate chiar nu mai merg..pt ca p mine nu ma mai lasa sa intru...nu se mai conecteaza...sau or fi probleme d la pitic@ ca imi disparuse si mie adminul...asa ca nu stiu...
saake
Numarul mesajelor : 17 Varsta : 39 Localizare : giurgiu Joburi/Distractii : grafice dtp / bere Cum vi se PARE serverul : f tare Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: Va salut Mier Iun 10, 2009 4:07 am
Sal!
Are dreptate Tzapu. Nu merg unele comenzi (nici cu amx, nici cu admin) ceea ce e cam najpa. Cu gag/llama a trebuit sa-i dau kickuri intr-una lu unu k injura si nu mergeau comenzile de cenzura.Si nu de ieri.. de cand s-a skimbat treaba cu amx/admin... Sper sa se rezolve...