irinuk@_ Moderator
Numarul mesajelor : 20 Data de inscriere : 12/02/2008
| Subiect: :( Mar Iun 09, 2009 4:32 am | |
| sa`mi zica si mie cineva de ce e din ce in ce mai putina lume care joaca pe acest srv...hai sa`l marim iar ca e de rau ..astept pareri !! | |
|
saake
Numarul mesajelor : 17 Varsta : 39 Localizare : giurgiu Joburi/Distractii : grafice dtp / bere Cum vi se PARE serverul : f tare Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: :( Mier Iun 10, 2009 4:08 am | |
| Da... e foarte rau..nu mai e ce-a fost... incerc sa mai aduc si eu lume... :) | |
|
DeatH_anGeL
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti / Romania Joburi/Distractii : Facultatea..cs`ul...si ascultatul oamenilor INCULTI Cum vi se PARE serverul : Merita toata Increderea Data de inscriere : 24/01/2008
| Subiect: Re: :( Joi Iun 11, 2009 7:05 am | |
| nu prea se mai poate pt ca nimeni nu aduce lume...eu d cate ori am adus prieteni....nimeni nu ramane p sv pt ca zic toti ca c...ei c fac....JOACA SINGURI p sv???? daca nu e lume...nu intra nimeni....am impresia ca nici redirecturi nu mai merg....Si Bine ai Revenit irinuk@ :* Eu am restrictia asta stupida la net...cat pot fac...p forum sunt prezent mereu...sorry... | |
|
Tzapu Server AdminS
Numarul mesajelor : 23 Varsta : 40 Localizare : Ploiesti Joburi/Distractii : Jocurile..... Cum vi se PARE serverul : Foarte bun Data de inscriere : 22/09/2008
| Subiect: Re: :( Joi Iun 11, 2009 10:48 pm | |
| Eu am incredere in serverul asta ca o sa revina!!!!Poate ca o sa sune stupid....dar nu aveti idee ce drag am prins de server.....:d Eu ii fac reclama constant....cate banuri am luat de reclama..:)))) O sa fie bine.Cu respect Tzapu | |
|
Costy
Numarul mesajelor : 13 Varsta : 32 Localizare : Rm.Valcea Joburi/Distractii : de toate Cum vi se PARE serverul : ...... Data de inscriere : 13/09/2008
| Subiect: Re: :( Sam Iun 13, 2009 5:03 am | |
| eh .. sau schimbat timpurile ... am schimbat jocurile :P ! | |
|