www.g1na.forumz.ro / g1na.idle.ro
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

www.g1na.forumz.ro / g1na.idle.ro

Cel mai Tare Server de Cs 1.6... g1na.idle.ro

AcasaPortalGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

INTREBARI

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
DeatH_anGeL

DeatH_anGeL

masculin
Numarul mesajelor : 124
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti / Romania
Joburi/Distractii : Facultatea..cs`ul...si ascultatul oamenilor INCULTI
Cum vi se PARE serverul : Merita toata Increderea
Data de inscriere : 24/01/2008

INTREBARI Empty
MesajSubiect: INTREBARI   INTREBARI Icon_minitimeSam Iun 20, 2009 8:14 am

Am si eu cateva intrebari..o sa le pun in ordine ..oricum nu va raspunde nimeni la ele..poate voi raspunde tot eu si voi inchide topicul..sau poate va aparea vreo minune..

1. Mie nu-mi mai merge adminul...cred ca face 1 luna daca nu mai bine d cand nu mai imi merge....nici p ip nu cred ca ai reusit sa imi dai atunci....
2. Cata mai ai d gand sa tinem forumul sau sv`ul sau il inchidem????d fapt il inchizi ca e al tau...ca oricum in momentul d fata e ca si mort
3. Aveti d gand sa facem ceva sa il populam sau il lasam asa???

Vreau un raspuns ca sa stiu si eu c fac..mai raman aici..nu mai raman...sunt d atata vreme aici..fac daca nu deja am facut 1 an si jumatate d cand sunt alaturi d voi...si stiti ca imi place sa stau cat mai mult p un sv...dar deja aici nimeni nu face nimic pt a-l ridica...imi pare rau ca a ajuns asa d rau dar daca voi nu va implicati mai mult cine vreti sa o faca..eu m-am implicat cat am putut atat cat am avut acces..restul mai depide si d voi..cand nu mergea sv`ul ca era calc lui cata stricat toata lumea intreba d g1na...acum daca imi aduc 3 prieteni p sv ies imediat ca nu au cu cine juca ca e gol....cat despre forum in afara d 3-5 oameni...e LIPSA TOTALA...parca e un forum si un sv fantoma...
sad

Sper sa nu se ia in nume de rau acest post...eu vreau doar sa stiu c aveti d gand.....si poate in felul asta mai deschideti si voi ochii....Stiu ca tu cata muncesti si gina la fel..dar daca nu ai timp..macar inchide`l d tot decat sa il ti asa..
.
Sus In jos
Costy

masculin
Numarul mesajelor : 13
Varsta : 32
Localizare : Rm.Valcea
Joburi/Distractii : de toate
Cum vi se PARE serverul : ......
Data de inscriere : 13/09/2008

INTREBARI Empty
MesajSubiect: Re: INTREBARI   INTREBARI Icon_minitimeSam Iun 20, 2009 5:44 pm

death angel ... recunosc mi sa luat adminu pe drept ... acum o sa spun si de ce

Mi se luase sa fie 2 vs 2 pe fiecare harta chiar si snow

Stiu ca vroiam prea mult dar totusi cand era sa fie oameni pe srv era atunci cand ii chemam eu ... sau cand vedeai ca e cineva cunoscut pe el ..

Mai era faza si cu banu ... ca la fiecare sa postezi ... Probabil eram God cu un anmit scop sau ce eram ... nu cred ca mai trb sa postez si oricum eu mereu faceam demo si daca era ceva il postam ...

Il inteleg pe Cata ca a avut PC ul stricat ... probleme cu internetul dar putea si el macar sa ne spuna ca nu mai poate face prea mult ptr srv din moment ce el lucreaza ,Gina la fel .

Desi nu am spus tot ce aveam de spus ... sper macar sal fac pe death happy =))
Sus In jos
DeatH_anGeL

DeatH_anGeL

masculin

INTREBARI Empty
MesajSubiect: Re: INTREBARI   INTREBARI Icon_minitimeSam Iun 20, 2009 7:23 pm

da costy..ms pt c ai postat..totusi eu facusem acest post pt Cata...p el il astept sa raspunda....ca noi 2 putem sa vb si p mess laughing
Sus In jos
Costy

masculin
Numarul mesajelor : 13
Varsta : 32
Localizare : Rm.Valcea
Joburi/Distractii : de toate
Cum vi se PARE serverul : ......
Data de inscriere : 13/09/2008

INTREBARI Empty
MesajSubiect: Re: INTREBARI   INTREBARI Icon_minitimeSam Iun 20, 2009 8:19 pm

dar mie rusine pe mess ... offtopic@

Intr-un fel am spus si eu un fel de intrebare la care astept sa raspunda Cata :) !
Sus In jos
PiTiC@_
WebMaster
WebMaster
PiTiC@_

masculin
Numarul mesajelor : 186
Varsta : 39
Joburi/Distractii : Cs 1.6
Cum vi se PARE serverul : Buna ;)
Data de inscriere : 02/01/2008

INTREBARI Empty
MesajSubiect: Re: INTREBARI   INTREBARI Icon_minitimeMar Iun 23, 2009 5:41 pm

Nu ma supar o sa am timp sal repopulez nu va faceti griji nu am cum sa fac pe toate am vb cu cineva de la KROND ca sal hostez la ei si sa nu ne mai facem griji ca nu mai intra lume o sa fie POPULAT din nou acum nu stiu ce sa zic dar daca nu mai aveti rabdare sa mai stati si sa incercam sal repoplam asa ca la inceput nui nici o PROBLEMA serverul si forumul vor fii mereu ON asta e daca lumea nu mai joaca CS si joaca alte JOCURI e o problema oricum MULTUMIM din partea mea si a lu g1n@ ca ati stat alaturi de noi si veti fii bine veniti cu toti cand doriti iar in ce consta problema de admin vreau sati spun ca merge dar numai ca are o problema cand intri cu numele tau dupa prima runda trebuie sati schimbi NUMELE in altu si dupa o alta RUNDA in care stai cu NUMELE tau bagand numele de la admin ITI va merge PROBAT e o problema din Cstrike a lu FLORIN stii deth cine e asa ca asta e serverul o sa fie ON si GOL :|
Sus In jos
DeatH_anGeL

DeatH_anGeL

masculin

INTREBARI Empty
MesajSubiect: Re: INTREBARI   INTREBARI Icon_minitimeMier Iun 24, 2009 5:12 am

Dar nu e chestie ca nu mai avem rabdare cata....asa cum am avut atata timp ..si atunci cand ai avut calc stricat...am si acum...vroiam doar sa stiu c se intampla...Mi-ar face mare placere sa fie g1na plin p viitor....cat despre KROND....p sv`erele hostate d ei p care am jucat pingul nu imi sarea de 10...deci e o firma ff buna....iar in legatura cu adminul...chiar nu merge sa dai p ip???? asta e ciudat...ca daca imi dadeai p ip nu mai apare problema cu setinfo...sau ceva legat d nume...
Sus In jos
Continut sponsorizat

INTREBARI Empty
MesajSubiect: Re: INTREBARI   INTREBARI Icon_minitime

Sus In jos

INTREBARI
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Intrebari Fara Raspuns

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum