www.g1na.forumz.ro / g1na.idle.ro
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

www.g1na.forumz.ro / g1na.idle.ro

Cel mai Tare Server de Cs 1.6... g1na.idle.ro

AcasaPortalGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

R3....Vin si eu cu o intrebare....

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Tzapu
Server AdminS
Server AdminS
Tzapu

masculin
Numarul mesajelor : 23
Varsta : 40
Localizare : Ploiesti
Joburi/Distractii : Jocurile.....
Cum vi se PARE serverul : Foarte bun
Data de inscriere : 22/09/2008

R3....Vin si eu cu o intrebare.... Empty
MesajSubiect: R3....Vin si eu cu o intrebare....   R3....Vin si eu cu o intrebare.... Icon_minitimeMar Iul 07, 2009 4:16 am

Va salut domnilor....poate vin cu aceasta intrebare knd nu trebuie...serv trece printr-un moment mai delicat....o sa isi revina cu putin munca si rabdare....O intrebare la Pitic@....nu imi mai merge mie adminul sau nu il mai am?....ca eu intru seara si imi sparg capul dupa peste tot....si nu pot face nimic...cu sau fara admin hai sa facem ce a fost odata din g1na!!!!SE POATE!!!!Cu respect acelasi Tzapu
Sus In jos
Danutz
Server AdminS
Server AdminS
Danutz

masculin
Numarul mesajelor : 61
Varsta : 33
Localizare : Pantelimon
Joburi/Distractii : liceu/cs 1.6
Cum vi se PARE serverul : F R U M O S
Data de inscriere : 17/05/2008

MesajSubiect: Re: R3....Vin si eu cu o intrebare....   R3....Vin si eu cu o intrebare.... Icon_minitimeMar Iul 07, 2009 6:50 pm

asa e trebuie sa facem ceva ca sa fie acelasi server pe care il stiam cu totii love struck eu pe site-ul radioului care il am o sa pun un banner si cum sa se conecteze pe server si o sa vina playeri destui dar trebuiesc sa fie admini mai mereu si sa tinem fiecare cate un redirect ca nu murim ce mai conteaza 4-5 % din ram cat ne papa cat le tinem :P deci g1na.idle.ro sa fie cum era odata ...asta ne dorim cu totii .. ( e bun postul tau Tzapule winking )
Sus In jos
http://WwW.RadioNextFm.ro
DeatH_anGeL

DeatH_anGeL

masculin
Numarul mesajelor : 124
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti / Romania
Joburi/Distractii : Facultatea..cs`ul...si ascultatul oamenilor INCULTI
Cum vi se PARE serverul : Merita toata Increderea
Data de inscriere : 24/01/2008

MesajSubiect: Re: R3....Vin si eu cu o intrebare....   R3....Vin si eu cu o intrebare.... Icon_minitimeLun Iul 13, 2009 7:01 am

Adminele nu mai merg..la absolut nimeni....asa ca nu intrati in panica prea tare ..nu a-ti ramas fara admine....De 4 luni tot facem..si nu am facut nimic...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: R3....Vin si eu cu o intrebare....   R3....Vin si eu cu o intrebare.... Icon_minitime

Sus In jos

R3....Vin si eu cu o intrebare....
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
www.g1na.forumz.ro / g1na.idle.ro :: Discutii La Liber-
Mergi direct la: