| BanCuRi | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
DgL
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : masini :X Cum vi se PARE serverul : tare gg Data de inscriere : 02/08/2008
| Subiect: BanCuRi Lun Aug 04, 2008 11:20 pm | |
| Un tip, de la Cucuietii din deal, da telefon la service: -Domnule, unde se introduce CD-ul? -Apasati pe buton si o sa iasa un sertar! -A... si eu credeam ca-i suport pentru cana de cafea! | |
|
| |
DgL
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : masini :X Cum vi se PARE serverul : tare gg Data de inscriere : 02/08/2008
| Subiect: Bill Gates moare. Ajuns RADETI DE VA TAVALITI CU CURUL DE ASFALT!!!!!! Lun Aug 04, 2008 11:21 pm | |
| Bill Gates moare. Ajuns
Bill Gates moare. Ajuns in fata lui Dumnezeu acesta ii zice :
- Pentru ca ai fost un om foarte important te las sa alegi unde vrei sa mergi : in iad sau in rai.
Dupa un timp de gandire Bill Gates zice:
- Pai , as avrea sa vad cum este fiecare loc, daca se poate.
Zis si facut.
Prima data Bill Gates se duce in iad. Acolo distractie la culme femei misto, bautura muzica, etc.
Dupa doua saptamani se duce si in rai. Ajuns acolo vede si el niste ingerasi care stateau pe norisori si cantau la harpa, in rest plictiseala. Asa ca Bill Gates se duce laDumnezeu si ii zice ca vrea sa mearga in iad.
dupa vreo luna dumnezeu face o vizita in iad. Acolo il gaseste pe Bill Gates arzand intr-un cazan cu smoala.
Disperat Bill Gates striga:
-Doamne uite ce e aici. Nu seamana deloc cu ce era prima data cand am venit aici !
La care dumnezeu raspunde:
- That was just a demo ! | |
|
| |
DgL
| Subiect: Moare un mare programator Lun Aug 04, 2008 11:21 pm | |
| Moare un mare programator
Moare un mare programator de jocuri si Dumnezeu il trimite in iad. Dupa o saptamana vine dracu la Dumnezeu si ii zice: -Doamne, ce nebun mi-ai trimis, ca mi-a alergat toti dracii si tipa in gura mare "unde e iesirea spre nivelul 2"? | |
|
| |
DgL
| Subiect: Diagnostic optimist Lun Aug 04, 2008 11:22 pm | |
| Diagnostic optimist
Un domn se duce la un doctor. Dupa ce il consulta, doctorul ii spune: - Trebuie sa va dau o veste [sunt un n00b care trebue sa ivat sa vorbesc] si una buna. Aveti o boala de care scapa doar unul din zece. - Pai, si care ar fi cea buna? - Sunteti al zecelea... | |
|
| |
DgL
| Subiect: Bula si Maria Lun Aug 04, 2008 11:23 pm | |
| Bula si Maria
Bula s-a dus la taica-su si a cerut 100 lei sa se duca la femei. Tata ii da 100 lei si Bula pleaca. Pe scari Bula bucuros se intalneste cu Maria. Maria il intreaba: - Bula unde pleci asa bucuros ? Bula ii raspunde. - Mi-a dat tata 100 de lei sa ma duc la femei! Maria ii zice: - Da suta aia incoa si vino cu mine Maria se dezbraca! Bula se dezbraca. Maria: Suie-te pe mine! Bula se suie pe ea. Maria: Bag-o! Bula o baga. Maria: Scoate-o! Bula o scoate. Maria: Bag-o! Bula o baga. Maria: Scoate-o! Bula o scoate. Maria: Bag-o! Bula: Auzi, ia da suta aia incoace ca vad ca esti nehotarita | |
|
| |
DgL
| Subiect: Gigi Becali beat Lun Aug 04, 2008 11:23 pm | |
| Gigi Becali beat, impreuna cu sotia sa in fata stadionului Dinamo. Vine un politist si spune: - Stiti, domnule Becali, nu e bine sa stati in fata stadionului Dinamo, ca sunt suporteri si pot sa va agreseze! - Ce ma? Pe mine, Becali? Ce sa-mi faca ei? Pai, eu, la banii mei, cumpar tot stadionul lui Dinamo, il cumpar si pe Borcea. La care sotia zice: - Lasati-l, domnule ofiter, sotul meu cand e beat cumpara toate kkturile! | |
|
| |
DgL
| Subiect: Bula si Inspectia Lun Aug 04, 2008 11:24 pm | |
| Bula si Inspectia La scoala unde invata Bula se anunta inspectie pentru a doua zi. Profa, ca saii pregateasca, ii intreaba pe elevi: -Ionescu ce-ai mancat azi?? Un Hamburger. -Popescu ce-ai mancat azi? - O Saorma -Bula ce-ai mancat azi? - Fasole... Pai cum ma Bula sa zici cai mancat fasole? Zi si tu ca ai mancat pizza... A doua Zi: -Ionescu, ce-ai mancat azi? Un Hamburger. -Popescu ce-ai mancat azi ? O Saorma. -Bula ce-ai mancat azi? - O Pizza. -Dar de ce ai intarziat la scoala? - M-a durut burta de la fasole... | |
|
| |
GuardianAngeL
Numarul mesajelor : 13 Varsta : 36 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : RPG,Shooter,Baschet,Tenis De Masa,FastFood=)) Cum vi se PARE serverul : PREA MISTO ! Data de inscriere : 15/09/2008
| Subiect: Re: BanCuRi Lun Sept 15, 2008 8:08 am | |
| Un baietel vrea de ziua lui o bicicleta si se duce si ii cere mamei lui. Ea ii zice: - Ai fost baiat bun? ai fost cuminte? ai ajutat in casa? Si el pleaca suparat. Se duce in camera lui si incepe sa ii scrie o scrisoare lui Dumnezeu.. si zice "Dear God, stiu ca nu am fost cel mai bun dintre baietei..." - se razgandeste si rupe foaia. Se apuca iar de scris... "Dear God, stiu ca nu sunt un baietel bun..." - se razgandeste si rupe foaia... Sta un pic si gandeste si dupa aia se duce in sufragerie, ia statuia cu Maica Domnului, o inveleste intr-un prosop si o pune intr-un sertar si se apuca din nou sa scrie o scrisoare... "Dear God, if U ever want to see your mother again..."...[/b] | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: BanCuRi | |
| |
|
| |
| BanCuRi | |
|