| Primul ADMIN din LISTA BANAT !!! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
PiTiC@_ WebMaster
Numarul mesajelor : 186 Varsta : 39 Localizare : Bucuresti / Romania Joburi/Distractii : Cs 1.6 Cum vi se PARE serverul : Buna ;) Data de inscriere : 02/01/2008
| Subiect: Primul ADMIN din LISTA BANAT !!! Mier Feb 11, 2009 3:13 am | |
| Primul admin BANAT dupa ce sa REDESCHIS Serverul g1na.idle.ro si pentru cei care RAMASESE si il stiau pe acest ADMIN care credeam ca e un BAIAT bun "^^R^^" asta e VIATZA merge INAINTE dovada o veti vedea acum i sau FACUT poze si nu au fost DATE asa ca GOOOD BY!!!
DOVADA + MOTIV ==>
PiTiC@_ killed Mihai m with ak47 ^^R^^ connected "public_slots_free" changed to "14" Bumblebee dropped [g1na.idLe.rO] Bumblebee Ip->{92.115.4.167:27005} sE coNNecteaza Pe Server [g1na.idLe.rO] JusT Ip->{88.80.109.82:27005} sE coNNecteaza Pe Server PiTiC@_ killed .::Iulian::. with knife ^^R^^ is joining the Counter-Terrorist force .::Iulian::. overflowed "public_slots_free" changed to "15" .::Iulian::. has left the game * ^^R^^ changed name to **Ionut** *Ai omorat 5 la rand!
SS Succeeded for player: **Ionut** ] admin_ss io SS Succeeded for player: **Ionut** ] admin_ss io SS Succeeded for player: **Ionut** ] admin_ss io SS Succeeded for player: **Ionut** ] admin_ss io SS Succeeded for player:
Ip Jucatorului / Admin : 79.115.68.46 | |
|
| |
Danutz Server AdminS
Numarul mesajelor : 61 Varsta : 33 Localizare : Pantelimon Joburi/Distractii : liceu/cs 1.6 Cum vi se PARE serverul : F R U M O S Data de inscriere : 17/05/2008
| Subiect: Re: Primul ADMIN din LISTA BANAT !!! Mier Feb 11, 2009 3:34 am | |
| pacat ptr el treaba lui dar nu e frumos ... gg Pitik@ iar tie R sa iti fie rusinika | |
|
| |
DeatH_anGeL
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti / Romania Joburi/Distractii : Facultatea..cs`ul...si ascultatul oamenilor INCULTI Cum vi se PARE serverul : Merita toata Increderea Data de inscriere : 24/01/2008
| Subiect: Re: Primul ADMIN din LISTA BANAT !!! Mier Feb 11, 2009 6:37 pm | |
| eu zic ca R sa dea acele poze.....Nu cred ca intra vreun jucator cu numele ^^R^^ si p urma sa isi schimbe in alt nick doar ca sa ii faca rau..daca vroia asta facea invers..intra cu alt nume si p urma il schimba in ^^R^^ si juca codat...+de asta nici nu avea cum sa intre cu numele lui pt ca l-ar fi dat afara din cauza ca parola nu era corecta la admin....asa ca R hai sa vedem si noi niste poze....daca nu ..se confirma ceea c am afirmat eu acum cateva luni , lucru la care speram sa ma fi inselat | |
|
| |
DeatH_anGeL
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti / Romania Joburi/Distractii : Facultatea..cs`ul...si ascultatul oamenilor INCULTI Cum vi se PARE serverul : Merita toata Increderea Data de inscriere : 24/01/2008
| Subiect: Re: Primul ADMIN din LISTA BANAT !!! Sam Feb 14, 2009 8:12 pm | |
| Scz pt dublu post...dar trebuia sa revin...se pare ca am avut dreptate si ca R avea cod..Propun BAN si pe FORUM.Asa ar fi normal..mai ales dupa cata incredere am avut toti in el...d fapt unii:))) | |
|
| |
PiTiC@_ WebMaster
Numarul mesajelor : 186 Varsta : 39 Localizare : Bucuresti / Romania Joburi/Distractii : Cs 1.6 Cum vi se PARE serverul : Buna ;) Data de inscriere : 02/01/2008
| Subiect: Re: Primul ADMIN din LISTA BANAT !!! Dum Feb 15, 2009 5:49 am | |
| Va PRIMI si BAN pe FORUM asa ca NU VA IMPANCIENTATI | |
|
| |
Bbk // buT^
Numarul mesajelor : 10 Data de inscriere : 06/03/2008
| Subiect: Re: Primul ADMIN din LISTA BANAT !!! Vin Feb 20, 2009 6:40 pm | |
| din cate stiu eu ..^^R^^ e la facultate si st ain camera cu *IONUT* ..eu cred ca a intrat ionut si el nu prea le are cu cs`ul de aceea nu cred ca a dat pozele .. | |
|
| |
Z1PP3R Moderator
Numarul mesajelor : 46 Varsta : 35 Localizare : Giurgiu Joburi/Distractii : counter strike Cum vi se PARE serverul : Bun Data de inscriere : 21/01/2009
| Subiect: Re: Primul ADMIN din LISTA BANAT !!! Vin Feb 20, 2009 8:22 pm | |
| ba nu cred.....avea id meu, posibil id lu' pitic@ putea sa spuna ca nu a fost el.... si nu cred ca stergea ionut ala pozele din calculator......si dc mi-a dat ignore?... | |
|
| |
Messi Server AdminS
Numarul mesajelor : 14 Varsta : 39 Localizare : ghencea Joburi/Distractii : cs-u Cum vi se PARE serverul : sadic Data de inscriere : 17/02/2008
| Subiect: Re: Primul ADMIN din LISTA BANAT !!! Mier Mar 04, 2009 3:51 am | |
| bai fratilor scuzati ca ma bag dar eu cand v-am zis acum un an aproape ca acest R are wall voi batman batman | |
|
| |
Costy
Numarul mesajelor : 13 Varsta : 32 Localizare : Rm.Valcea Joburi/Distractii : de toate Cum vi se PARE serverul : ...... Data de inscriere : 13/09/2008
| Subiect: Re: Primul ADMIN din LISTA BANAT !!! Lun Mar 09, 2009 7:11 pm | |
| si eu am zis ... dar mi sa zis ca ma insel .. :P !! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Primul ADMIN din LISTA BANAT !!! | |
| |
|
| |
| Primul ADMIN din LISTA BANAT !!! | |
|