//OWNER ==> g1na.idle.ro
PiTic@_
g1n@
//GOD ==> g1na.idle.ro
bibi
Admin
dAnuZzA
dRm
DuFFy
irinuk@_
RauL
D@rK_CeLLeR
TonKa*UC
_-[.R3Sp3CT.]-_DeatH_anGeL
//Mod ==> g1na.idle.ro
|bad_girl|sAnDrA
D@nutz
k1d
//ADM ==> g1na.idle.ro
^^R^^
//HELPER ==> g1na.idle.ro
AbC
SteaM
//SLOT ==> g1na.idle.ro
//NUME ==> g1na.idle.ro
Dupa cum VEDETI acum este ALTFEL de lista de ADMINI printre care si alti ADMINI care "au ajutat la server" sau "au adus contributii majore/minore"
Tin sa va anunt ca Incepand de azi 14.Septembrie.2008 Nu se mai ADMIT nici un fel de GLUMA "kick sau slay" la ALTI admini cum am vazut "NU DAU NUME SE SIMT EI" iar acum pentru SLOT oricine POATE posta pe FORUM la CERERI admine tot la fel ca la ADMINE se vor da si ele numai la NUME/NICK rezervat nu se va face vreo DIFERENTA cine VREA sa POSTEZE pentru NUME/NICK rezervat e BINE venit
AM incercat sa facem un server din ce in ce mai bun si mai SIMPLU fara prea multe "PROSTI" eu si "g1n@ & PiTiC@_"
Sa ajuns si la IDEEA de a se schimba NUMELE serverului dar tinand CONT ca sa pus prea mult SUFLET pe SERVER/FORUM am cazut de acord "PiTiC@_ & g1n@" sa nu il SCHIMBAM si sa ramana tot la fel "g1na.idle.ro" pana la URMA intram de PLACERE si cum so numi pana la URMA ca e "g1na.idle.ro" sau "...." nu conteaza totul ce CONTEAZA esa ne SIMTIM bine
ASA ca acesta e UN anunt si a fost POSTAT aici din cauza ca MULTA "lume" sa PLANS ca nu mai au ADMINE sau etc.
Postat de "PiTiC@_ & g1n@"
Daca se vor mai face SCHIMBARI in topic Conducerea isi cere SCUZE
TOPIC CLOSED