kanybalu
Numarul mesajelor : 22 Varsta : 41 Localizare : giurgiu Joburi/Distractii : somer/tot ce se poate Cum vi se PARE serverul : offline mereu Data de inscriere : 13/05/2009
| Subiect: Cerere de marire a gradului Sam Mai 23, 2009 11:51 pm | |
| indraznesc sa fac aceasta cerere datorita faptului ca suntem foarte multi admini fara acces la comanda de ban iar daca e nevoie sa banam ceva trebuie sa deranjam admini mai mari in grad (asta daca vor sa fie deranjati) sau sa ne chinuim sa dam kick in disperare unor copii care nu au ce sa fac si intra codati.. Mentionez ca sunt conectat cel putin 4h/zi pe server Va multumesc! | |
|
DeatH_anGeL
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti / Romania Joburi/Distractii : Facultatea..cs`ul...si ascultatul oamenilor INCULTI Cum vi se PARE serverul : Merita toata Increderea Data de inscriere : 24/01/2008
| Subiect: Re: Cerere de marire a gradului Dum Mai 24, 2009 2:01 am | |
| Da eu i-am spus lui kanybalu sa faca aceasta cerere pt ca joaca mult p sv si vad ca e om cu capul p umeri...Ar fi bine sa mai aibe cineva acces la ban..eu am dat cand m-a anuntat ca sunt codati...dar poate eu nu voi fi mereu...si atunci sa poata da el direct..Asa ca eu sunt PRO pt marire.Si multa bafta | |
|
saake
Numarul mesajelor : 17 Varsta : 39 Localizare : giurgiu Joburi/Distractii : grafice dtp / bere Cum vi se PARE serverul : f tare Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Cerere de marire a gradului Dum Mai 24, 2009 2:49 am | |
| | |
|
PiTiC@_ WebMaster
Numarul mesajelor : 186 Varsta : 39 Localizare : Bucuresti / Romania Joburi/Distractii : Cs 1.6 Cum vi se PARE serverul : Buna ;) Data de inscriere : 02/01/2008
| Subiect: Re: Cerere de marire a gradului Dum Mai 24, 2009 4:16 pm | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere de marire a gradului | |
| |
|